o nama     proizvodi     usluge     kontakt     prodajna mesta     prijava na sistem praćenja vozila

Stepp III

Za uređaj Stepp III se slobodno može reći, da je vrh današnje moderne tehnologije. U njega je proizvođač integrisao sve moguće hardverske i softverske inovacije 21. veka pomoću čega predstavlja najmoćniji uređaj među proizvodima za satilitsku zaštitu i praćenje motornih vozila.

Pored toga što vrši funkciju satelitskog praćenja tj. prenosi podatke o trenutnom položaju vozila, brzini, smeru kretanja i pređenom putu, sposoban je za blokadu motora, moguće je sa njim daljinski uključiti sirenu i žmigavce vozila itd.

Uređaj se može priključiti na CAN-BUS magistralu vozila, odnosno na različite senzore, koji mogu pratiti razna dešavanja na vozilu, otvaranje i zatvaranje vrata, gepeka, haube. Može se povezati sa senzorom za detektovanje podizanja vozila, sa unutrašnjim infracrvenim senzorom odnosno ima u sebi ugrađen senzor za pomeranje i vibraciju.

Pored toga ovim uređajem se može izvršiti telefonski poziv između Dispečerskog centra i osobe koji se nalazi u vozilu ukoliko se pri ugradnji uređaj poveže na audio uređaj vozila.

Sve ove funkcije imaju cilj, da se obezbedi najveći nivo zaštite od krađe vozila odnosno da se obezbedi sigurnost vlasnika vozila.

© S-Kontrola GPS d.o.o - 2020.
21000 Novi Sad, Hadži Ruvimova 22, tel: 021/677-4660