o nama     proizvodi     usluge     kontakt     prodajna mesta     prijava na sistem praćenja vozila

Premium Start

Delovi sistema
Sistem se sastoji od centralnog GPS/GSM/GPRS uređaja STEPP III koji se instalira na tajnom mestu u vozilu sa dodatnim senzorom pomeranja, šok senzorom i senzorima za otvaranje vrata gepeka i haubu vozila.

Funkcionisanje sistema


  • Pomoću GPS prijemnika se određuje trenutna pozicija, brzina i smer kretanja vozila. Ove informacije uređaj šalje dispečerskom centru.
  • Korisnik u bilo kojem trenutku pozivom dispečerskog centra može dobiti usmenu informaciju o položaju i kretanju vozila i u slučaju potrebe može tražiti od dispečerskog centra blokadu motora vozila.
  • Ukoliko dođe do kretanja vozila dok je motor ugašen (npr. šlepanje) ili ukoliko neki od senzora registruje vibraciju, otvaranje vrata, gepeka ili haube dok je vozilo zaključeno (npr. razbijanje stakla, nasilno otvaranje vrata), dispečerski centar dobije alarm i u tom trenutku dežurni dispečeri kontaktiraju vlasnika vozila i obaveštavaju ga o dešavanjima.
  • Radi povećanja zaštite, sa uređajem se ugrađuje dodatni litijumski akumulator, koji u slučaju da se izgubi napajanje uređaja, obezbeđuje dodatno napajanje, i na taj način uređaj i dalje ostaje u funkciji.
  • Paket SkyControl Premium Start je dostupan i u kombinaciji sa logistikom, odnosno korisnik može i sam da prati svoje vozilo preko interneta.

Preporuka
Paket Premium Start se prvenstveno preporučuje za vozila srednjih kategorija, međutim sa svojim alarmnim funkcijama, brzog pozicioniranja i daljinskom blokadom motora obezbeđuje visok nivo zaštite stoga se koristi za zaštitu sve vrste vozila.

Cene
Cenovnik za paket Premiun Start možete pogledati ovde.


Za detaljnije informacije u vezi paketa i za sva druga pitanja kontaktirajte nas.

© S-Kontrola Logistic d.o.o - 2021.
21000 Novi Sad, Hadži Ruvimova 22, tel: 021/677-4660