o nama     proizvodi     usluge     kontakt     prodajna mesta     prijava na sistem praćenja vozila

Istorijat

S-Kontrola

S-Kontrola Logistic d.o.o. je osnovana 2001 godine kao prva firma u Novom Sadu i među prvima u zemlji za pružanje usluga iz oblasti satelitskog praćenja i zaštite vozila.

Od dana osnivanja stručan i iskusan tim radi na tome, da naši klijenti dobiju najbolju moguću uslugu. Shodno tome potpisan je ugovor sa kompanijom Secret Control kft iz Budimpešte, proizvođačem GPS uređaja pod imenom Navsky Nova. Spomenuti uređaji vrhunskog kvaliteta su se pokazali veoma pozitivno, kako na domaćem tržištu tako i u ostalim evropskim zemljama, o tome govori i činjenica da je od ovog proizvoda tokom godina prodato više od 20.000 komada.

Radi proširivanja i poboljšavanja naših usluga od 2008 godine započeli smo saradnju sa Nemačkom firmom Falcom GmbH, koja je jedna od najvećih kompanija u svetu za proizvodnju GPS uređaja – godišnje iz fabrike Falcom izlazi više desetina hiljada proizvoda.

Takođe od dana osnivanja neprestano i vrlo uspešno funkcioniše naš Dispečerski centar gde su smešteni centralni server računari, kojima upravljaju stručno obučeni dispečeri 365 dana u godini, 24 sata dnevno. Zahvaljujući njima naši korisnici ne treba da brinu o bezbednosti svojih vozila jer pomoću najsavremenije GPS/GSM tehnologije omogućeno konstantno praćenje svih vozila u kojima je ugrađen naš sistem.

Pored GPS uređaja za satelitsku zaštitu i praćenje putničkih i teretnih vozila vršimo prodaju klasičnih alarmnih sistema od poznate kompanije Quasar Electronics.

© S-Kontrola Logistic d.o.o - 2021.
21000 Novi Sad, Hadži Ruvimova 22, tel: 021/677-4660