o nama     proizvodi     usluge     kontakt     prodajna mesta     prijava na sistem praćenja vozila

Classic Plus

Delovi sistema
Sistem se sastoji od centralnog GPS/GSM/GPRS uređaja FOX-IN koji se instalira na tajnom mestu u vozilu zajedno sa senzorom pomeranja i sa pomoćnom litijumskom baterijom.

Funkcionisanje sistema
Pomoću GPS prijemnika se određuje trenutna pozicija, brzina i smer kretanja vozila. Ove informacije uređaj šalje dispečerskom centru. Korisnik u bilo kojem trenutku pozivom dispečerskog centra može dobiti usmenu informaciju o položaju i kretanju vozila i u slučaju potrebe može tražiti od dispečerskog centra blokadu motora vozila. Ukoliko dođe do pomeranja vozila dok je motor ugašen (npr. šlepanje), dispečerski centar dobije alarm i u tom trenutku dežurni dispečeri kontaktiraju vlasnika vozila i obaveštavaju ga o dešavanjima. Radi povećanja zaštite, sa uređajem se ugrađuje dodatni litijumski akumulator, koji u slučaju da se izgubi napajanje uređaja, obezbeđuje dodatno napajanje, i na taj način uređaj i dalje ostaje u funkciji.
Paket SkyControl Classic Plus je dostupan i u kombinaciji sa logistikom, odnosno korisnik može da prati svoje vozilo preko interneta.

Preporuka
Paket Classic Plus se prvenstveno preporučuje za vozila nižih i srednjih kategorija, međutim uspešno se primenjuje za zaštitu vozila svih kategorija jer pored određivanje pozicije vozila omogućena je daljinska blokada i deblokada motora.

Cene
Cenovnik za paket Classic Plus možete pogledati ovde.


Za detaljnije informacije u vezi paketa i za sva druga pitanja kontaktirajte nas.

© S-Kontrola Logistic d.o.o - 2021.
21000 Novi Sad, Hadži Ruvimova 22, tel: 021/677-4660