o nama     proizvodi     usluge     kontakt     prodajna mesta     prijava na sistem praćenja vozila

FOX-IN

Ovaj proizvod predstavlja osnovni model naše ponude. Sa svojim jedinstvenim dizajnom, neverovatno malim dimenzijama i veoma privlačnom cenom jedan je od najprodavanijih modela na tržištu.

Pored ovih, jedan od najvećih prednosti ovog modela je da ima integrisanu GPS i GSM antenu, što omogućuje veoma jednostavnu instalaciju.

Uređaj je sposoban, da daje informaciju o trenutnom položaju, brzini i smeru kretanja vozila, meri pređeni put vozila odnosno registruje svako startovanje i gašenje motora vozila. Ima mogućnost za daljinsko gašenje motora vozila u bilo kojem trenutku.

Prvenstveno se koristi za praćenje vozila, odnosno za upravljanje voznim parkovima, međutim uspešno se može iskoristiti i za zaštitu vozila od krađe, u ovom slučaju dobije značajnu ulogu funkcija daljinske blokade i deblokade motora.

Kao opcioni dodaci koji su dostupni uz ovaj proizvod su Li-ion baterija za dodatno napajanje uređaju u slučaju gubitka primarnog napajanja, senzor pomeranja i daljinski upravljač za aktiviranje i deaktiviranje.

© S-Kontrola GPS d.o.o - 2020.
21000 Novi Sad, Hadži Ruvimova 22, tel: 021/677-4660